Primăria Năvodari distribuie cardurile nevoiaşilor ce vor primi o masă caldă

342
Primăria Năvodari distribuie cardurile nevoiaşilor ce vor primi o masă caldă - tichetemasanavodari-1605893262.jpg

Articole de la același autor

Primăria Năvodari dovedeşte că se interesează de problemele persoanelor neajutorate şi le oferă acestora tichete electronice pentru mese calde.

Trei echipe ale Direcției Asistență Socială din cadrul Primăriei Orașului Năvodari sunt pe teren, în aceste zile, pentru a înmâna cardurile pentru mese calde, care nu au fost ridicate de la sediul Cantinei de Ajutor Social până în data de 16 noiembrie.

Beneficiarii vor primi din partea personalului Direcției Asistență Socială câte un plic care va conține: cardul pentru mese calde – cu informații privind numele, CNP, perioada de valabilitate, precum și interdicția de a fi utilizate pentru alte scopuri decât cel pentru care a fost emis, instrucțiunile de folosire a cardului şi lista unităților de alimentație publică afiliate pentru mese calde.

După finalizarea distribuției cardurilor la nivel național, acestea vor fi încărcate și cu sumele de bani, respectiv 180 de lei/lună.

Tichetele sociale pe suport electronic pentru mese calde sunt oferite prin Programul Operaţional „Ajutorarea persoanelor defavorizate“ (POAD), conform OUG nr. 115/2020.

129 de persoane din orașul Năvodari, în vârstă de peste 75 de ani și care au venituri la nivelul indemnizației sociale pentru pensionari (800 lei) sunt beneficiari ai programului social finanțat din Fondul de Ajutor European, conform listelor nominale transmise de Ministerul Fondurilor Europene.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5078 secunde