Primăria Năvodari, anunţ important! „A fost suplimentat numărul dozelor de vaccin în oraş”

405
Primăria Năvodari, anunţ important! „A fost suplimentat numărul dozelor de vaccin în oraş” - vaccinnavodari-1618239510.jpg

Articole de la același autor

Reprezentanții administrației publice din orașul Năvodari au anunțat că, începând din această săptămână, timpul de așteptare pentru imunizarea împotriva COVID-19 va fi mai scurt la Centrul de Vaccinare de la Năvodari. Capacitatea de vaccinare a fost mărită de la 60 la 90 de imunizări/zi.

Direcția de Sănătate Publică Constanța a furnizat deja dozele de vaccin Moderna necesare, astfel că începând de astăzi sunt asigurate atât imunizările cu prima doză, cât și dozele de rapel pentru cele peste 1.500 de persoane vaccinate deja împotriva COVID-19 la Năvodari”, au transmis cei de la Primăria Constanţa. Centrul este aprovizionat săptămânal cu doze de vaccin care asigură imunizarea pe un singur flux de vaccinare, unitatea fiind autorizată însă pentru 4 fluxuri de vaccinare. Peste 1.200 de persoane sunt, în acest moment, înregistrate pe listele de așteptare la Centrul de Vaccinare amenajat de Primăria Orașului Năvodari în incinta Centrului de Sănătate Multifuncțional Năvodari. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.3825 secunde