Primăria Năvodari a dat startul curăţeniei de primăvară

268

Articole de la același autor

Autorităţile locale din oraşul Năvodari dau dovadă de responsabilitate atunci când vine vorba de curăţenie. Mai mulţi reprezentanţi ai Primăriei Năvodari, în frunte cu primarul Florin Chelaru, au ieşit luni pe străzile oraşului, dar şi pe promenadă pentru a face curăţenie.





Aceştia au fost ajutaţi şi de unii copii din cadrul Clubului Sportiv Năvodari, dar şi de alţi voluntari. În total la această acţiune au participat 230 de persoane, astfel că roadele muncii lor s-au văzut imediat.


Campania de curăţare a străzilor din Năvodari va continua şi astăzi, dar şi în zilele următoare.




Acţiunea demarată la iniţiativa autorităţilor locale va ajuta „Oraşul în care Soarele sărută marea” să fie unul mai igienizat.


„Campania de curățenie de primăvară a demarat astăzi (n.r ieri) în orașul Năvodari! Peste 230 de persoane, angajați ai Primăriei, lucrători ai companiei de salubrizare, voluntari și copii din cadrul Clubului Sportiv Năvodari au acționat astăzi în mai multe zone din oraș. S-a intervenit pentru strângerea deșeurilor și igienizare. Continuăm mâine (n.r astăzi) cu forțe proaspete”, au transmis autorităţile locale din Năvodari.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4297 secunde