Primăria Murfatlar, parteneriat cu municipalitatea din General Toshevo

255
1
Primăria Murfatlar, parteneriat cu municipalitatea din General Toshevo - fondprimariamurfatlar3-1438266527.jpg

Articole de la același autor

O porțiune de drum de peste cinci kilometri ar putea fi reabilitată cu bani europeni. Drumul dintre Murfatlar și Siminoc are șanse

de a fi reparat în întregime cu fonduri europene.

Primarul orașului Murfatlar, Valentin Saghiu, a declarat că, printr-un parteneriat cu municipalitatea din General Toshevo (Bulgaria), acest proiect, care în prezent se află în stadiul obținerii avizelor, s-ar concretiza în perioada următoare. Edilul a spus că noua axă de finanțare oferă șansa autorităților locale de a accesa fonduri europene.

"Vom depune proiectul prin Programul de Cooperare Transfrontalieră România - Bulgaria 2014 - 2020. Scopul acestui parteneriat este îmbunătățirea utilizării durabile a patrimoniului natural și a resurselor patrimoniului cultural. În prezent, suntem la stadiul de avizare a documentației. Speram ca, în curând, cetățenii să se bucure de reabilitarea și modernizarea Drumului Comunal 27, cu o lungime de 5,5 km. Acest drum face legătura între DN 3 și Autostrada A2 Tronsonul 6 Cernavodă - Constanța și va permite accesul din orașul Murfatlar către satul aparținător Siminoc", a afirmat Saghiu.

Circulația vehiculelor, autovehiculelor și cea pietonală se va face în condiții de siguranță și confort. Asfaltarea străzilor se va realiza pe două proiecte separate. Unul pe Siminoc, unde este vorba de o investiție în valoare de 3,2 milioane de euro, și unul pentru Murfatlar (26 de străzi), valoarea lucrării fiind de 4,2 milioane de euro.

Noi locuri de muncă

O altă prioritate a autorităților locale din Murfatlar este introducerea gazelor.

"În continuare așteptăm semnăturile de la Ministerul Economiei", a subliniat Saghiu. "Sunt mulți pași de parcurs, e vorba de o documentație foarte voluminoasă, dar suntem optimiști! În curând, oamenii se vor bucura și de acest serviciu. Odată racordați, putem spune că și localnicii din Murfatlar beneficiază de toate condițiile. Acesta este obiectivul: să creștem nivelul de trai al locuitorilor și asta înseamnă atât asigurarea de drumuri, racordare gaze, crearea de parcuri, construirea de locuințe cu absolut tot necesarul, locuri de parcare și locuri de joacă și, de ce nu, dezvoltarea turismului, astfel încât să puteam crea noi locuri de muncă", a adăugat edilul. 

Comentează știrea

iancu
31 iulie 2015
Castiguri online!

Castiguri online! Cea mai buna cale! Castiga acum bani! Totul e legal si rapid! Asiguram contract de comision si toata instruirea necesara! Nu e nevoie sa construiesti retele de oameni! Start rapid, cu rezultate consistente! Informeaza-te acum! Cere detalii la adresa de email: [email protected]

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 08 Aprilie 2015
Stire din Politică-Administrație : Primăria Murfatlar, asaltată de copii
Pagina a fost generata in 0.6248 secunde