Primăria Murfatlar caută promotori pentru proiectele pe bani europeni

676
1
Primăria Murfatlar a demarat procedurile de licitație pentru achiziționarea serviciilor și materialelor necesare în demararea unui proiect pe fonduri europene ce vizează dezvoltarea formelor alternative de turism și responsabilizarea privind resursele de mediu.

Potrivit anunțului de licitație, contractul pe care administrația locală Murfatlar dorește să îl încheie implică prestarea serviciilor de concept, machetare, editare și tipărire a materialelor promoționale și informative necesare în cadrul proiectului. De ase-menea, firma câștigătoare va trebui să creeze un site web, unde vor fi postate toate informațiile aferente proiectului.

Inițiativa intitulată "Utilizarea responsabilă a resurselor naturale și încurajarea dezvoltării durabile a formelor alternative de turism" este cofinanțată de UE prin Fondul European pentru Dezvoltarea Regională Programul de Cooperare Transfrontalieră România - Bulgaria. Suma pe care administrația locală este dispusă să o ofere pentru aceste servicii este de 76,024.94 de lei, fără TVA. 

Comentează știrea

Panait Marius
17 noiembrie 2011
Transport calatori

Observam ca Primaria Murfatlar a demarat procedurile de licitație pentru achiziționarea serviciilor și materialelor necesare în demararea unui proiect pe fonduri europene ce vizează dezvoltarea formelor alternative de turism și responsabilizarea privind resursele de mediu... dar Primaria Murfatlar s-a interesat vreodata de transportul calatorilor cu mijloacele de transport in comun? Domnul primar Cojocaru s-a interesat in ce conditii mizere fac naveta locuitorii Murfatlarului, locuitori care l-au votat pe domnul primar Cojocaru. Domnule primar aveti idee cum sunt ticsiti, umiliti, jigniti locuitorii comunei dumneavoastra in microbusele de pe ruta Murfatlar-Constanta ale firmei EURO TRANS TUR? Stiti domnule primar Cojocaru ca sute de cetateni ai Murfatlarului sunt expusi zilnic accidentelor si nenorocirilor din cauza neglijentei patronilor firmei care angajeaza soferi incompetenti,iresponsabili, niste tigani ordinari care isi bat joc de calatori? Stiti domnule primar Cojocaru ca multi dintre concetatenii dumneavoastra sunt supusi multor umilinte pe acest traseu pentru ca soferii de la EURO TRANS TUR fac legile? Iar Primaria Murfatlar face demersuri pentru tot felul de licitatii????? Iesiti afara din Primarie pe teren si vedeti realitatea domnule primar Cojocaru....

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.6218 secunde