Primăria Medgidia și Asociația Voluntarilor vor trimite ajutoarele pentru sinistrați

3517

Articole de la același autor

Primăria municipiului Medgidia împreună cu Asociația Voluntarilor din Medgidia au demarat în perioada 1-14 iulie o acțiune de strângere de fonduri pentru românii afectați de inundațiile înregistrate în țară, în ultimul timp. În acest scop, pe platoul din fața Casei de Cultură a Sindicatelor "Lucian Grigorescu" a fost amplasat un cort militar, unde sunt așteptați zilnic, între orele 9.00-20.00 toți locuitorii care vor să contribuie cu diverse produse la strângerea de ajutoare, se precizează într-un comunicat de presă.
Toți cei interesați pot face donații în bani, alimente și articole de îmbrăcăminte și încălțăminte, pentru persoanele din zonele calamitate.
Potrivit aceluiași comunicat de presă, în intervalul 1-9 iulie, la Medgidia s-a strâns o cantitate semnificativă de ajutoare umanitare: 533 de saci cu îmbrăcăminte, aproximativ 30 de cutii cu încălțăminte, lenjerii de pat, pături, perne, covoare, jucării. De asemenea, au fost donate și două mașini de spălat și patru aragaze de bucătărie și o butelie, precum și mai multe piese de mobilier. Mai mult, s-au strâns și diverse alimente - zahăr, ulei, orez, apă minerală, conserve, saci cu grâu și făină, și aproximativ 500 kg de brânză. S-au făcut și donații în bani, suma strânsă până vineri fiind de 1100 lei.
Vinerea viitoare toate ajutoarele strânse vor fi încărcate într-un transport de mare tonaj urmând a lua drumul către localitatea Pătrăuți, județul Suceava, unde au fost afectate nu mai puțin de 24 de gospodării.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.617 secunde