Primăria Medgidia, informații pentru cei care vor tichete de grădiniță

104
Primăria Medgidia, informații pentru cei care vor tichete de grădiniță - informatiimedgidia2-1456308677.jpg

Articole de la același autor

La Primăria Medgidia a avut loc dezbaterea publică cu tema "Procedura privind modalitatea de identificare a beneficiarilor de tichete sociale pentru grădiniță, precum și soluționarea situațiilor identificate, în conformitate cu Legea nr.248/2015 privind stimularea participării în învățământul preșcolar a copiilor provenind din familii defavorizate". Procedura are ca scop stimularea participării în învățământul preșcolar a copiilor provenind din familii defavorizate. Vor beneficia de tichete copiii din familiile defavorizate, cetățeni români, care au domiciliul sau reședința pe raza Municipiului Medgidia, copiii cetățeni români, fără domiciliu sau reședință

și/sau fără locuință, numai pe perioada în care se află în evidența serviciului public de asistență socială, copiii care sunt cetațeni străini sau apatrizi cărora li s-a acordat, în condițiile legii o formă de protecție, cei apatrizi care au domiciliul sau, după caz, reședința în România, în condițiile legii, și copiii care sunt cetățeni ai unui stat membru al Uniunii Europene, ai Spațiului Economic European, ai Confederației Elvețiene sau străini, pe perioada în care au domiciliul sau reședința în România. Stimulentele educaționale se acordă sub forma tichetelor sociale numai pentru copiii care frecventează în mod regulat unitățile de învățământ preșcolar, din familile al căror venit lunar pe membru de familie este de până la de două ori nivelul venitului minim garantat pentru o persoană singură, prevăzut de Legea nr. 416/2001 privind venitul minim garantat.

Pentru a beneficia de tichete în anul școlar 2015-2016 persoanele care se încadrează în criteriile de mai sus pot depune cererile însoțite de documentele justificative, până la data de 30 aprilie 2016, la Primăria Medgidia.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.461 secunde