Primăria Medgidia începe distribuirea tichetelor sociale pentru nevoiași

386
1
Primăria Medgidia începe distribuirea tichetelor sociale pentru nevoiași - primariamedgidiaincepedistribuir-1460044238.jpg

Articole de la același autor

Reprezentanții administrației publice din Medgidia încep distribuirea tichetelor sociale acordate, în fiecare an, în preajma sărbătorilor pascale, persoanelor nevoiașe din municipiu.

Astfel, începând de luni, 11 aprilie, peste 3.000 de persoane cu venituri mici din Medgidia vor primi tichete sociale.

Bonurile se vor acorda persoanelor cu handicap de gradul I și II, precum și pensionarilor cu pensii mai mici de 500 lei. Persoanele cu handicap de gradul I sau II vor putea ridica tichetele de la Biroul Resurse Umane din cadrul primăriei, în timp ce pensionarii domiciliați în zona de sud a orașului le vor ridica de la Centrul de Informare pentru Cetățeni din curtea primăriei. De asemenea, pensionarii din zona de nord vor lua tichetele de la Centrul de Informare pentru Cetățeni din Piața Nord, iar cei care au domiciliul în Remus Opreanu sau Valea Dacilor vor primi tichetele de la doi reprezentanți ai primăriei.

Listele cu beneficiarii au fost întocmite de Casa Județeană de Pensii și Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Constanța, conform bazelor de date, deoarece pot exista persoane care au intrat în baza de date a instituțiilor după predarea listelor către Primăria Medgidia, și acestea vor primi tichetele dacă se încadrează în condițiile menționate anterior.

Tichetele au valoarea de 50 lei și pot fi utilizate pentru a cumpăra produse alimentare. Magazinele partenere din Medgidia sunt menționate în anexa tichetului. 

Comentează știrea

Unul care crede in adevar !!
8 aprilie 2016
La tema

Este foarte clar !!Aceste bilete se dau de Guvernul Romaniei prin casa de pensii . I-mi pun o intrebare simpla , de ce sa le distribuie primariile ??Pentru ca sa poata sa mai castige capital electoral si cu aceasta manevra , sa manipuleze neajutoratii ! Cate forme de manipulare si de inducere in eroare a celor peste 3000 de necajiti mai folositi ?? Medgidieni nu va lasati manipulati de cei care va dau aceste minore ajutoare , NU CEI DIN PRIMARIA MEDGIDIA VA DAU ACESTE NEINSEMNATE ( dar pentru unele persoane valoroase)TICHETE.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5793 secunde