Primăria Medgidia continuă lucrările la spațiile verzi

143
Primăria Medgidia continuă lucrările la spațiile verzi - medgidiaspatiiverzi-1464961440.jpg

Articole de la același autor

Reprezentanții administrației publice locale din Medgidia au transmis că lucrările la întreținerea spațiilor verzi se fac în mod regulat, mai ales în această perioadă, când ploile provoacă o creștere rapidă a ierbii. În zonele verzi din Medgidia se cosește iarba și se tunde gazonul, dar se lucrează și la infrastructură. 

Echipele societății Consiliului Local precum și echipe ale Direcției de Gestionare a Domeniului Public și Privat continuă și zilele acestea întreținerea spațiilor verzi. Acestea au început cosirea ierbii și în Parcul 1 Mai, după o perioadă destul de lungă, în care nu s-a putut lucra din cauza unei situații administrative. Totodată, se intervine în toate zonele verzi din municipiu, în prezent, pe strada Independenței se tunde gardul viu, precum și la blocurile din zona Ostrov, se cosește iarba mecanizat în mai multe zone din Medgidia. Strada Independenței, spațiul verde din zona bisericii Sf. Dumitru, strada Poporului, blocurile din zona Ciment, strada Lupeni, Republicii și spațiile verzi din Piațeta Decebal sunt zonele în care se intervine zilele acestea.

În ceea ce privește lucrările de infrastructură, se lucrează pe strada Independenței, în zona Intim, unde se vor monta pavele și bordură, se montează bănci pe străzile Dumitru Chicoș și Independenței și se montează bordură la blocul E din zona Orașul Nou. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.8914 secunde