Primăria Medgidia a început distribuirea măştilor de protecţie. Cine beneficiază de ele?

304
Primăria Medgidia a început distribuirea măştilor de protecţie. Cine beneficiază de ele? - primariamedgidiadistribuiemasti-1599671372.jpg

Articole de la același autor

Primăria Medgidia a început campania de distribuire a măştilor de protecţie pentru familiile şi persoanele defavorizate, cu domiciliul în Municipiul Medgidia, localităţile Valea Dacilor şi Remus Opreanu.

Categoriile beneficiare sunt persoanele care primesc ajutor social, cele cu alocaţii pentru susţinerea familiei şi pensionarii cu pensii sociale de 704 lei. O altă categorie care se înscrie în acordarea de măşti gratuite este cea a persoanelor încadrate în grad de handicap care realizează venituri exclusiv din prestațiile sociale. Fiecare persoană va primi un număr de 50 de măști de protecție. Pentru ridicarea lor este necesară copia actului de identitate.

Măștile de protecție se distribuie la sediul Direcției de Asistență Socială din cadrul Primăriei municipiului Medgidia, curtea interioară. Programul de lucru este de luni până joi, în intervalul orar 09:00 – 16:00, iar vineri între orele 09:00 – 13:00.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.531 secunde