Primăria Mangalia va oferi măști de protecție tuturor locuitorilor orașului

Joi, 23 Aprilie 2020
256
Primăria Mangalia va oferi măști de protecție, gratuit, tuturor locuitorilor orașului, în contextul obligativității purtării acestui accesoriu, la nivel județean, dar și pe plan național, după data de 15 mai, conform declarațiilor președintelui României, Klaus Iohannis.

"Până la sărbătorile pascale, am dat măști și mănuși vârstnicilor pentru că sunt cei mai vulnerabili, în fața virusului. Acum, facem demersurile necesare pentru a oferi măști de protecție și celorlalți locuitori ai orașului nostru, mai ales că purtarea acestui accesoriu va fi obligatorie și după 15 mai", a declarat primarul Mangaliei, Cristian Radu.

Edilul a precizat că, în zilele următoare, va informa cetățenii când și cum vor fi distribuite măștile, pe plan local.

"Este datoria noastră, ca autorități locale, să protejăm populația și să luăm toate măsurile de reducere a infectărilor cu coronavirus. Tocmai de aceea, am început distribuirea echipamentelor de protecție mai întâi către persoanele în vârstă și cele defavorizate. Ajutăm bătrânii la cumpărături și medicamente, le ducem pachete cu alimente, mese calde și orice mai au nevoie, astfel încât să iasă cât mai puțin din case, pe durata stării de urgență", a mai spus primarul Mangaliei.

Cristian Radu susține că, de săptămâna viitoare, angajații municipalității vor trece, din nou, pe la domiciliile tuturor vârstnicilor din oraș pentru a le oferi un nou set de protecție.

"De data aceasta, le vom da măști reutilizabile, dar și soluții dezinfectante. Sunt permanent în legătură cu cetățenii orașului pentru a le oferi tot sprijinul necesar, pe durata stării de urgență", a completat edilul. 
Articole pe aceeasi tema

Pagina a fost generata in 0.3106 secunde