Primăria Mangalia montează peste 500 de coșuri de gunoi pe străzile orașului

211
Primăria Mangalia montează peste 500 de coșuri de gunoi pe străzile orașului - mangalia-1597944696.jpg
Reprezentanții administrației publice locale au anunțat, ieri, că angajații Primăriei Mangalia montează peste 500 de coșuri de gunoi atât în oraș, cât și în stațiuni. Unele dintre acestea vor fi amplasate pe străzile recent reabilitate, în cadrul proiectelor cu fonduri UE. Alte coșuri de gunoi vor fi montate în locul celor distruse sau vandalizate, în mai multe zone ale orașului.

"Din păcate, în repetate rânduri, mobilierul stradal, de multe ori abia montat, este distrus peste noapte, de persoane certate cu legea și bunul-simț. Unii vandalizează domeniul public, iar apoi postează pe rețelele de socializare că primarul nu repară în urma lor", a explicat primarul Cristian Radu.

Potrivit edilului, noile coșuri de gunoi vor fi montate în toate zonele orașului.

"Dacă dorim să trăim într-un oraș curat, trebuie să păstrăm curățenia și să respectăm munca celor care se ocupă de gospodărirea domeniului public. Fac apel la locuitorii Mangaliei să ne semnaleze cazurile de vandalism și solicit, totodată, societății de salubrizare să golească, la timp, pubelele și coșurile de gunoi de pe domeniul public", a completat Cristian Radu.

El a mai spus că, în această perioadă, la solicitarea cetățenilor, se montează și băncuțe, pe diferite străzi din oraș, în special la blocurile de locuințe. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5659 secunde