Primăria Mangalia modernizează faleza din Neptun și zona "La Steaguri"

470
Primăria Mangalia modernizează faleza din Neptun și zona

Articole de la același autor

Primarul Mangaliei, Cristian Radu, continuă strategia de dezvoltare a localității astfel că, în cursul lunii noiembrie, vor fi finalizate și recepționate lucrările de modernizare a Falezei Neptun și a zonei "La Steaguri". 


Proiectul a fost realizat cu fonduri europene, valoarea totală fiind de aproximativ un milion de euro. Astfel, faleza a fost reabilitată pe o distanță de aproape un kilometru, de la vilele speciale până la intrarea în stațiunea Jupiter, prin pavare cu granit, realizarea parapetului de protecție și crearea unui sistem de iluminat ambien-tal. De asemenea, a fost amenajată o fântână arteziană în zona "La Steaguri". 


"Proiectul este destinat atât localnicilor, cât și turiștilor care își petrec vacanțele în sudul litoralului. Sperăm ca prin această investiție să crească gradul de atractivitate în stațiunea Neptun - Olimp și să avem mai mulți turiști, de la an la an", a explicat primarul Cristian Radu. 


El a precizat că obiectivul administrației locale este amenajarea unei faleze pietonale pe întreaga distanță de nouă kilometri, între Mangalia și Olimp.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5174 secunde