Primăria Mangalia continuă amenajarea parcărilor de reședință, pe locul fostelor garaje

403
Primăria Mangalia continuă amenajarea parcărilor de reședință, pe locul fostelor garaje - mangaliaparcari-1598798604.jpg

Articole de la același autor

Primăria Mangalia are în derulare mai multe proiecte de amenajare a parcărilor de reședință, pe locul fostelor garaje. În prezent, se lucrează pe strada Pictor Tonitza, unde se realizează o parcare de aproximativ 50 de locuri și se reamenajează spațiul verde din zona blocurilor.

O parcare asemănătoare, cu o capacitate de aproape 70 de locuri, este în curs de finalizare pe strada Rozelor, în zona blocurilor R5, R7 și R9, iar alte locuri de parcare de reședință se amenajează în spatele blocului F2 din același cartier. Ambele parcări se fac din platforme betonate, turnate pe locul fostelor garaje.

În perioada imediat următoare, vor începe lucrările de amenajare a parcării de pe locul fostei centrale termice nr. 11, precum și pe str. Oituz, în zona blocurilor OS.

Tot în această perioadă, se lucrează la modernizarea străzii Ion Budai Deleanu din cartierul Dobrogea II, unde se amenajează peste 50 de locuri de parcare, între străzile George Bacovia și Octavian Goga. Recent, au fost finalizate procedurile legale de contractare a lucrărilor pentru construcția unor parcări de reședință pe str. M.I. Dobrogeanu și pe b-dul Callatis, tot pe locul fostelor garaje.

"Lucrăm la amenajarea parcărilor de reședință, pe locul fostelor garaje, în toate cartierele orașului. Odată cu demolarea acelor construcții insalubre, focare de infecție pe domeniul public, străzile Mangaliei s-au mai aerisit și avem mai mult spațiu pentru parcări, parcuri și locuri de joacă. În total, vom crea peste 3.500 locuri de parcare, pe locul celor 1.700 garaje desființate", a explicat primarul Cristian Radu.

El a mai spus că locurile de parcare se vor da spre închiriere, pe bază de contract, doar după finalizarea lucrărilor de asfaltare sau betonare a parcărilor de reședință. Posesorii de autovehicule își pot parca mașinile pe locurile unde vor fi înființate parcări, fără a li se percepe vreo taxă. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5911 secunde