Primăria Mangalia construiește ANL-uri în stațiunea Cap Aurora

Luni, 27 Iulie 2020, 18:10
199
Consiliul Local al municipiului Mangalia a aprobat, recent, în cadrul unei ședințe extraordinare desfășurată online, mai multe proiecte de hotărâre inițiate de primarul Cristian Radu.

Unul dintre proiectele adoptate de aleșii locali a vizat elaborarea unui Plan Urbanistic Zonal pentru construirea unor locuințe tip ANL, în stațiunea Jupiter - Cap Aurora.

Conform documentației din proiect, Primăria Mangalia a atribuit terenul de 4,4 hectare, spre folosință gratuită, Agenției Naționale pentru Locuințe, care va construi un complex rezidențial, cu regim de înălțime subsol, demisol, parter și două etaje.

"La această documentație, am lucrat încă din 2018, fiind interesați de construirea acestor locuințe, în special pentru tinerii Mangaliei, care au dificultăți financiare în construirea sau achiziționarea unei case. Locuințele construite de ANL au prețuri atractive și pot fi cumpărate în rate, prin credit ipotecar", a declarat primarul Cristian Radu.

Edilul Mangaliei a reamintit că ANL construiește deja pe strada Oituz din localitate un complex rezidențial format din 16 case și un bloc cu 22 de apartamente. Acestea sunt în curs de contractare pentru cei care au depus dosarele la instituția guvernamentală. Pagina a fost generata in 0.4115 secunde