Primăria Mangalia a premiat peste 100 de elevi olimpici

152

Articole de la același autor

Olimpiada Națională de Științe Socio - Umane s-a încheiat, zilele trecute, printr-o festivitate de premiere desfășurată la Casa de Cultură din Municipiul Mangalia. La eveniment au luat parte primarul Cristian Radu, oficialități din partea Ministerului Educației, a unor instituții de învățământ superior din județul Constanța și din țară, directorul Liceului Teoretic Callatis, membri ai comisiei de corectare, dar și elevii și profesorii participanți la competiție. Primăria Municipiului Mangalia, împreună cu Inspectoratul Școlar Județean Constanța, a premiat peste 100 de elevi, ocupanți ai locurilor I, II, III, dar și pe cei care au câștigat mențiuni. Totodată, au existat și câteva premii speciale din partea Institutului Român pentru Drepturile Omului, a universităților din Iași, Constanța, precum și a Ministerului Educației. Premiile pentru elevii câștigători au constat în bani, cărți și alte produse specifice.

Primăria Mangalia a oferit câștigătorilor competiției premii surpriză, constând în sejururi la mare, în stațiunile din sudul litoralului.

"Aș dori să felicit elevii câștigători, pe profesorii acestora, dar și pe ceilalți participanți la această competiție. Vom face tot posibilul să răsplătim elevii merituoși așa cum se cuvine și vom continua să încurajăm performanța în actul educațional. Le urez mult succes pe viitor și îi așteptăm cu drag să își petreacă vacanțele împreună cu familiile, pe litoralul românesc al Mării Negre", a declarat primarul Radu Cristian. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 14 Aprilie 2015
Stire din Cultură-Educație : Expoziție de pictură, la Mangalia
Pagina a fost generata in 0.428 secunde