Primăria continuă campania "Curățăm Constanța noastră"

215
Primăria continuă campania

Articole de la același autor

Campania "Curățăm Constanța Noastră", inițiată de Primăria Municipiului Constanța, adună din ce în ce mai mulți participanți, printre care instituții de învățământ, asociații de proprietari, agenți economici privați, dar și societăți de stat, care și-au ales zonele de intervenție, iar rezultatele deja se văd. 


Potrivit administrației publice locale, preșcolarii, școlarii și liceenii de la Grădinița "Lumea Copiilor", Liceul "George Emil Palade", Școala Gimnazială nr. 29 "Mihai Viteazul", Grădinița cu Program Prelungit Nr. 45, Grădinița cu Program Prelungit nr. 42, Grădinița cu Program Normal Nr. 22  s-au implicat activ și ei în curățenia de toamnă. 


Nici asociațiile de proprietari nu s-au lăsat mai prejos. Tot mai multe dintre ele au răspuns demersului inițiat de Primăria Municipiului Constanța. Asociațiile de proprietari LV31, 832, 197, 596, 102, L13, 31, 198, 301, TD8, 328, TD9, Tomis 193, O3 s-au mobilizat și au făcut curățenie în jurul blocurilor în care locuiesc. 


În altă ordine de idei, organizatorii Campaniei "Curățăm Constanța Noastră" îi invită și pe ceilalți locuitori să se alăture acestui demers pentru a transforma Constanța într-un oraș așa cum ni-l dorim cu toții. Înscrierea se poate face direct pe site-ul curatamconstantanoastra.ro. Orice contribuție este binevenită și apreciată. Toți voluntarii care se vor alătura campaniei vor primi echipamentele necesare pentru buna desfășurare a activității.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.038 secunde