Primăria continuă asfaltarea străzilor în municipiul Mangalia

228
1
Primăria continuă asfaltarea străzilor în municipiul Mangalia - mangaliaasfaltare-1637869805.jpg

Articole de la același autor

În municipiul Mangalia se lucrează de zor la asfaltatul drumurilor pentru ca cetăţenii să aibă parte de confortul mult dorit.

Primarul municipiului Mangalia, Cristian Radu, a explicat că în prezent se doreşte asfaltarea a 7.000 de metri pătraţi de drum pe un număr de 17 artere supuse modernizării.

„În această perioadă, continuăm asfaltarea străzilor din oraș, cu bani europeni. În prezent, se toarnă cel de-al doilea strat de asfalt pe strada Muncitorului, apoi înaintăm pe străzile din apropiere. În cadrul programului transfrontalier româno-bulgar, cu fonduri UE, am refăcut trotuarele și fundația străzilor. Conform proiectului tehnic, vom asfalta complet peste 7 mii mp de drum, pe un număr de 17 artere supuse modernizării, respectiv Dr. Motaş, Frumoasei, I.C. Brătianu, Ion Creangă, Libertăţii, Mărăşeşti, M. Eminescu, Mihai Viteazu, Mircea cel Bătrân, Muncitorului, Negru-Vodă, Oituz, Portului, Ţepeş Vodă, Vânători, Vasile Alecsandri, Vasile Pârvan. Vă voi ține la curent cu stadiul lucrărilor din teren. Ne cerem scuze pentru disconfortul creat pe durata lucrărilor!”, a declarat primarul municipiului Mangalia, Cristian Radu.



Comentează știrea

Jon
26 noiembrie 2021
Parcari ilegale

Mangalia toata-i un continu santier! Incepe o lucrare si asa o lasa ani de zile! Incepe alta si tot asa! ,,Cine face si desface tot timpul are ce face" Veniti pe Bld Callatis, in spate la Bl MG 29-31 si vedeti bataie de joc in obrazul locuitorilor de-acolo! S-au daramat garajele, s-a bagat buldopikamerele si s-au spart blocuri de beton si...de cca un an stam cu mizeria la scara! Si-a venit don primar Radu ristian care ne-a trasat cu bidineaua parcari chiar sub fereste!!! Unde-ar fi trebuit sa avem parcare avem maidan de gunoi si pietre iar masinile parcate esapeaza sub geamul apartamentelor! Atentie platim parcarile astea total ilegale: Legea spune clar ca la

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.423 secunde