Iarnă "usturătoare" pentru constănțeni,

Primăria Constanța va dubla prețul la gigacalorie pentru populație

3963
11
Primăria Constanța va dubla prețul la gigacalorie pentru populație - calorifer-1315510346.jpg

Articole de la același autor

Edilul a menționat că încă nu s-a stabilit cât anume vor plăti constănțenii pentru căldură, dar a specificat că cifrele exacte vor fi anunțate cu prilejul următoarei ședințe de consiliu local.
Astfel, potrivit primarului Radu Mazăre, de subvenție vor mai beneficia doar "amărâții", alocațiile bugetare pentru restul populației urmând să fie suspendate. Mazăre a specificat faptul că plafonul de 500 de miliarde de lei vechi, distribuit anual din bugetul primăriei pentru subvenționarea costurilor la căldură pentru toți constănțenii, va merge în acest an, doar la categoriile defavorizate. Ajutorul va fi acordat pe aceleași criterii ca cele stabilitate de Guvern, urmând a se desemna și o altă categorie, în situația în care vor mai rămâne ceva bani în plus. Totuși, pentru populația "normală", care nu beneficiază de niciun fel de reducere, prețul la gigacalorie se va dubla în condițiile în care atât Primăria, cât și Statul au decis ca banii să fie îndreptați către persoanele cu venituri mici. Concret, persoanele singure cu venituri peste 1.082 lei și familiile ai căror membri au un venit net mediu lunar ce depășește 786 lei vor plăti tariful întreg pentru gigacalorie, adică 340 de lei.
"O să aprobăm prețul gigacaloriei pentru populație, tranșele (categoriile – n.r.) căror le vom da ajutor și cât anume le vom da ajutoare în viitoarea ședința de consiliu local. Populația cu venituri mici o să plătească la fel ca anul, restul populației urmând să plătească dublu", a declarat primarul ieri în cadrul unei conferințe de presă.



Comentează știrea

11 comentarii. Pagina 1 din 2. Click pe pagina dorită : 1 2 
Matroz in cri(tz)a
9 septembrie 2011
Rusinica-minciunica

Alooo,Dobrogea Noua !!!-nu primaria (nu numai a Constantei) ,dubleaza pretul gigacaloriei,ci BoK cu Motz-hahalere portocalo-verde ce sunteti.

Pensionara
9 septembrie 2011
Rusine,Mazare!

Sa-i fie rusine domnului primar Mazare.Gata,nu-l mai votam!

joule
9 septembrie 2011
investitii

daca raducu folosea banii primiti de la guvern din 2004 pana acum ptr inlocuirea conductelor, nu ptr pomeni date mosnegilor tantalai,azi nu ar mai dubla pretul la caldura.constanteni beliti ochii,altfel beliti....buzunarul.

haihui
9 septembrie 2011
pt matrozu' roșu

Marș, mă, matroz măzărist,cu minciunile tale. Oricîte perdele de fum ați încerca voi să ridicați și să aruncați vina pe guvern/masoni/iluminați și alte ființe supranaturale, problema e în curtea lui Mazăre. Era de așteptat ca, odată și odată, să se renunțe la subvențiile acordate de stat. Orice primar gospodar s-ar fi pregătit pentru asta și ar fi refăcut/modernizat sistemul energetic, astfel încît costurile de exploatare să fie reduse, în condiții de eficiență sporită. De altfel, mulți primari asta au și făcut, dar nu și leguma noastră care avea timp să se dea cu zmeul și să mănînce insecte în Papua Noua Guinee.

constantean
9 septembrie 2011
masuri

mazare ia masurile astea pentru a chinui populatia pentru a arunca apoi vina pe guvernanti.

X123
9 septembrie 2011
POMENI ELECTORALE

Mazare nu face decat ce-l intereseaza pe el si clica lui: isi asigura voturile pensionarilor si nevoiasilor care depind de pomenile lui. Asta nu e capitalism ci pomana socialista pentru cei saraci cu duhul. Restul care alimenteaza bugetul primariei, din care se dau aceste pomeni, nu au decat sa indure si sa plateasca generozitatea lui.

rex
9 septembrie 2011
limbrici indoctrinati

Multi dobitoci indoctrinati incearca fara succes sa albeasca aceasta SCURSURA CAMELEONICA care distruge sistematica aceasta tara .Fiti fara grija : HIDOSUL URAT MIROSITOR si leprele din pd o sa fie amintire cat de curand.

haihui
9 septembrie 2011
cuțu, cuțu

Inspirat pseudonim ți-ai ales, mă, rex. Nume de cîine ce linge mîna (sau fundul?) stăpînului. Aveți cîteva lozinci învățate pe de rost și le tot repetați ca niște roboței fără creier ce sînteți. Așa vă învață prin subsolurile primăriei? Hai, marș și tu de aici, cățeluș isteric!

ionica
9 septembrie 2011
căldura....

Cine-l oprește pe distinsul primar să dea Punctele termice pe mâna asociațiilor de proprietari,așa cum se face prin lumea civilizată ? El ca mare specialist știe sigur că jumătate din prețul căldurii o reprezintă pierderile cu INCĂLZIREA STRĂZILOR ȘI A TROTUARELOR !!!

miruna
9 septembrie 2011
mazare e ori un mare nemernic ori are mania persecutiei

chipurile guvernul il umileste,asupreste ,discrimineaza si urmareste special pe el ,mazarica , si vrea sa ruineze zona Constantei;dar cum naiba zeci de primarii de orase m mici sau m mari se vor descurca ,ca li s-a retras subventia tuturor oraselor inclusiv portocalii si de orice culoare...sau pastaie crede ca s-a luat subventia tuturor oraselor doar ca sa il loveasca pe el ,mazare?=))...deci sa precizez,decipt slugile din primarie care scriu in favoarea lui mazare sau daca cineva scrie anti mazare il fac imediat pedelist/a,nu imi place pedeleul dar orice ar face pdl sau guvernul boc lui mazare nu ii convine si adopta o retorica de paranoic cu mania persecutiei ,de rad si curcile

11 comentarii. Pagina 1 din 2. Click pe pagina dorită : 1 2 

Articole pe aceeași temă

Vineri, 09 Septembrie 2011
Stire din Politică-Administrație : Elena Udrea îi răspunde lui Mazăre
Luni, 05 Septembrie 2011
Stire din Politică-Administrație : "Mazăre a devenit mascota USL"
Pagina a fost generata in 0.6712 secunde