Primăria Constanța va construi o parcare subterană în parcul de la Sala Sporturilor

619
4

Articole de la același autor

Deoarece în ultima perioadă parcările în municipiul Constanța au devenit o adevărată aventură, reprezentanții administrației publice din Constanța au în plan construcția mai multor parcări subterane sau supraterane.


Primarul interimar Decebal Făgădău a anunțat, ieri, că există un proiect prin care în zona Sălii Sporturilor va lua naștere o nouă parcare.


"Noua parcare va fi situată în zona Sălii Sporturilor. Va fi o parcare subterană, iar accesul se va face din Bulevardul Tomis și Strada Mircea cel Bătrân. Calea de acces din strada Ștefan cel Mare va fi închisă total deoarece intenționăm să fie numai și numai pietonală. Noua parcare va fi subterană, iar deasupra va fi parc. În momentul de față, proiectul se află în dezbatere publică, așteptăm propuneri sau soluții în plus", a declarat Decebal Făgădău. Cu toate că proiectul inițial prevede un număr de 400 - 700 locuri, primarul interimar Decebal Făgădău a declarat că intenționează să mărească capacitatea până la 1.200 de locuri.


Comentează știrea

O nenorocire
20 ianuarie 2016
Distrugerea parcurilor

De ce sunt prezentate aceste proiecte ca mari idei? Parcarile subterane vor distruge parcurile existente. Copacii mari vor fi taiati si altii nu se vor mai putea dezvolta deasupra unor placi de beton. Viitoarele asazise parcuri deasupra parcarilor vor fi de fapt niste petice de iarba si arbusti de mici dimensiuni.Un copac matur produce aproximativ 120 de kilograme de oxigen pe an, aproape 100 de metri cubi, care sunt suficienți pentru o familie de trei oameni pe parcursul aceluiași an. Același arbore poate absorbi o cantitate de carbon, produsă de motorul mașinii la o distanță de câteva mii de kilometri. Pe parcursul vieții, un copac reciclează mai mult de o tonă de dioxid de carbon. Si noi ne bucuram ca se taie la greu copacii in Constanta?

ath
20 ianuarie 2016
Tovarasi,dati patriei cat mai multe parcari subterane !

Tovarasi,patria noastra are nevoie de cat mai multe parcari subterane.Revolutia parcarilor a inceput la Constanta.Un grup de oameni ai muncii din Primaria Constanta si-a luat angajamentul sa ridice/sa coboare o parcare subterana cu 400-700 de locuri,in buricul orasului nostru.Chiar mai mult,tov. Fagadau si-a luat angajamentul ca planul la parcari subterane va fi depasit cu 170%,chiar 300 %.Metoda de zidarie Orlov va da rezultate,o sa vedeti.Intr-un oras in care numarul de locuitori a scazut de la peste 300.000 la 278.000,unde majoritatea spatiilor comerciale sunt "de inchiriat",unde teatrele sunt pe chituci,numarul de automobile si nevoia de parcari a crescut cu 300%.Asa se defineste Paradoxul/Ciudatenia Fagadau derivat din Fenomenul Mazare.Tov. Fagadau a mai promis ca araturile de primavara vor incepe cu o luna mai devreme.Fenomenul araturilor in orasul nostru se afla in dezbatere publica.Pana la alegeri,va fi arata toata Constanta,de la un capat la altul,o sa vedeti.Glorie Tie,iubite Fagadau ! S-a schimbat nebunul,planul la centrale electrotermice nu a fost indeplinit din cauza tov. Mazare si Basescu care au avut grave abateri disciplinare.Nici planul la bazare orientale nu a fost indeplinit.Nu-i nimic,vom depasi planul la parcari subterane.Parcarile subterane sunt justificate in orasele supraaglomerate,in centre economice cu multe banci,birouri,in niciun caz intr-un loc cu doua cafenele si un teatru.Nu se discuta de un studiu de fezabilitate,de un studiu tehnico-economic,de nimic.Fagadau are nevoie de glorie eterna.Orasul se dezvolta aiurea,dupa cheremul nebunilor.Astia fac chefuri grele si cand se trezesc din mahmureala,in loc sa consume varza murata discuta despre parcari subterane.Opriti-l oameni buni,opriti-i pe cheflii ! Opriti-i cat mai avem timp.

Nu votez Fagadau
20 ianuarie 2016
Parcari care distrug parcuri

Societatea civila din alte mari orase ale tarii, printre care Iasi, Brasov, Timisoara, au protestat impotriva construirii de parcari sub parcuri si au reusit sa anuleze aceste proiecte distrugatoare pentru mediu. Vad ca la noi e bucurie mare. Culmea , sunt vazute ca puncte tari in ceea ce priveste viitoarea campanie electorala. Nu voi vota in veci pe cineva care continua sa distruga spatiul verde din Constanta.

gogu
20 ianuarie 2016
Faga! Ai buba la cap!

Cum nu esti stingurul cu buba, i-ati consilierii si carati-va dracului din orasul asta! Mergeti in Madagascar, in Bermude, in p.m. voastre! Nenorocitilor! V-ati batut joc de orasul asta!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4644 secunde