Primăria Constanța reia licitațiile pentru tarabele din Mamaia și Constanța

245
Primăria Constanța reia licitațiile  pentru tarabele din Mamaia și Constanța - primariaconstanta2-1495470273.jpg

Articole de la același autor

Reprezentanții Primăriei Constanța vor relua licitația publică deschisă în scopul închirierii de amplasamente rămase în Constanța, în vederea desfășurării de activități comerciale tempo-rare în zone publice, în perioada sezonului estival 2017

Acțiunea va avea loc în cursul zilei de 31 mai, ora 14.00, la sediul din bd. Tomis nr. 51.

Activitățile comerciale vizează producere și comercializare înghețată la mașină, producere și comercializare sucuri naturale, sandwich-uri, pop-corn și vată de zahăr, închiriere echipament sportiv, mai exact, biciclete simple și karturi și comercializare înghețată la tonetă.

Totodată, în aceeași zi, dar de la ora 12.00, va fi reluată și licitația publică deschisă în scopul închirierii de amplasamente rămase neadjudecate, în stațiunea Mamaia, în vederea desfășurării de activități comerciale temporare în zone publice, în perioada sezonului estival 2017.

Licitația care va avea loc pentru această zonă vizează activități comerciale precum producere și comercializare înghețată (utilaj specializat - vehicul), realizare tatuaje temporare, comercializare hand made (articole lucrate manual) și cadouri estivale cu articole promoționale pentru municipiul Constanța, stațiunea Mamaia și Sat Vacanță.

Relații suplimentare se pot obține la Serviciul Autorizare Agenți Economici, telefon: 0241.488192. Anunțul publicitar pentru amplasamentele rămase neadjudecate și care urmează să fie scoase din nou la licitație, se va afișa la Centrul de Informare pentru Cetățeni situat în City Park Mall, bd. Alexandru Lăpușneanu nr. 116 C, etajul II, biroul nr. 3. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.5791 secunde