Primăria Constanța informează cât costă rezervarea unui loc de parcare

Joi, 16 Ianuarie 2020, 23:50
1374
Constănțenii care dețin o autorizație pentru rezervarea unui loc de parcare au termen până la 31 martie să achite taxa aferentă acestuia. Persoanele fizice trebuie să achite 200 de lei pentru prelungirea autorizației, iar persoanele juridice vor plăti 900 de lei/an sau 150 de lei/lună pentru autoturisme, iar pentru autoutilitarele cu masa maximă autorizată mai mică de 2,4 tone și gabarit care se încadrează în dimensiunile standard ale locului de parcare destinat autoturismelor 1.800 lei/an sau 300 de lei/lună. 


"În cazul în care taxa nu este achitată până la 31 martie, autorizația poate fi anulată, iar locul de parcare redistribuit dacă pentru parcarea respectivă mai există alte cereri depuse. Autorizația se reînnoiește automat pentru anul următor în situația în care solicitantul nu renunță expres la aceasta până la data de 15 decembrie a anului în curs și are achitată taxa pentru anul curent", precizează reprezentanții Primăriei Constanța. 


Încasarea taxei este realizată de către Serviciul Public de Impozite și Taxe, iar cei care doresc să depună solicitări pentru rezervarea unui loc de parcare o pot face la sediul Primăriei Municipiului Constanța din strada Ștefan Mihăileanu nr. 10.


Pagina a fost generata in 0.27 secunde