Primăria Constanța începe plata pentru cei care au lucrat în secțiile de votare

311
Primăria Constanța începe plata pentru cei care au lucrat în secțiile de votare - primariaconstantaincepeplata-1602607687.jpg

Articole de la același autor

Începând de mâine se va efectua plata indemnizaţiilor membrilor birourilor electorale ale secţiilor de votare şi a operatorilor de calculator din municipiul Constanţa, aferente participării la alegerile locale din 27 septembrie 2020. Potrivit reprezentanţilor Primăriei Constanţa, plăţile se vor face în cadrul Pavilionului Expoziţional Constanţa, timp de trei zile, la ore diferite, pentru a nu se crea aglomeraţie.

Joi, 15 octombrie, între orele 8.30 şi 12.00, sunt aşteptaţi membrii secţiilor de votare 1 – 35, între orele 12.30 şi 16.00, cei de la secţiile 36 – 70. Vineri, 16 octombrie, se vor face plăţi către membrii secţiilor de votare 71 – 140, de asemenea la intervale diferite, iar luni, 19 octombrie, către cei de la secţiile de votare 176 – 211.

Pentru a se evita aglomeraţia, beneficiarii indemnizaţiilor au la dispoziţie trei casierii care vor funcţiona timp de trei zile, în intervalele deja precizate, astfel încât plata indemnizaţiilor să se poată realiza în condiţii optime. „Plata indemnizaţiilor aferente participării la alegerile locale se va desfăşura cu respectarea normelor de distanţare fizică şi de igienă, purtarea măştilor de protecţie fiind obligatorie. Primăria Municipiului Constanţa va asigura triajul epidemiologic, măsurarea temperaturii corporale şi va pune la dispoziţie dezinfectanţi şi mănuşi de unică folosinţă. Se vor stabili circuite separate pentru intrare şi ieşire. De asemenea, municipalitatea va avea personal de pază care va verifica respectarea măsurilor de protecţie împotriva răspândirii SARS-CoV-2”, transmit reprezentanţii Primăriei Constanţa.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.367 secunde