Primăria Constanţa îi premiază pe vârstnici la ei acasă

293
Primăria Constanţa îi premiază pe vârstnici la ei acasă - premiereseniori-1603350003.jpg

Articole de la același autor

Seniorii Constanţei primesc din partea municipalităţii 300 de lei pentru împlinirea vârstei de 80 de ani şi pentru aniversarea de 50 de ani de căsătorie şi 500 de lei pentru împlinirea vârstei de 90 de ani. Săptămâna aceasta, echipele Primăriei municipiului Constanţa vor ajunge, săptămâna aceasta, la persoanele care au împlinit 80 şi 90 de ani, precum şi la cuplurile care aniversează 50 de ani de la căsătorie şi au depus documentele între 5 şi 15 octombrie 2020.

Pentru a intra în posesia sumelor, beneficiarii trebuie să trimită, pe adresa de e-mail [email protected], o cerere tip, o copie conform cu originalul a certificatului de naştere, o copie conform cu originalul a cărţii de identitate şi o copie conform cu originalul a certificatului de căsătorie, pentru cei care aniversează 50 de ani de căsătorie.

„În situaţiile în care doriţi să depuneţi la ghişeu documentele, o puteţi face la Centrul de Informare pentru Cetăţeni, situate pe bulevardul Alexandru Lăpuşneanu nr. 116C, în incinta City Park Mall, etajul I, aripa nouă, în zilele de luni, marţi, miercuri şi vineri, între orele 8.30 şi 16.30, iar, în zilele de joi, între orele 8,30 şi 18.30. Pentru relaţii suplimentare, vă puteţi adresa Centrului de Informare Cetăţeni, la numărul de telefon 0241/485.533. Atenţie, însă, cererile nu se primesc înainte de data aniversării, iar, pentru cupluri, este necesar ca ambii soţi să fie în viaţă”, transmite purtătorul de cuvânt al Primăriei Constanţa, Ionela Bărboi.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.7108 secunde