Primăria Constanța dă startul Festivalului Iernii

Joi, 05 Decembrie 2019
319
Copii, părinți și bunici, începând de mâine, 6 decembrie, până pe 12 ianuarie, sunteți așteptați, zi de zi, în Parcul Tăbăcărie, pentru a vă destinde la Festivalul Iernii 2019. Festivitatea de deschidere va avea loc pe 6 decembrie, începând cu ora 18.00, iar amfitrionii evenimentului finanțat de Primăria Municipiului Constanța și organizat de Asociația Culturală pentru Tineret și Copii "Art Theatre" vor fi Făt-Frumos și Ileana Cosânzeana. Înainte de aceasta, însă, începând cu ora 16.00, personajele de poveste vor străbate bulevardele Constanței la bordul unui autobuz supraetajat pentru a-i invita în pași de dans pe cei mici și cei mari în Țara Piticilor. 


Surpriza serii va fi concertul extraordinar pe care trupa "Proconsul" îl va susține pe scena Palatului Fermecat, moment urmat de un spectaculos foc de artificii ce va da startul sărbătorii copiilor. Apoi, publicul va putea vizita Atelierele Moșului până la ora 20.00, pentru a afla la ce cursuri sunt așteptați cei mici și pentru a se întâlni cu zâne, spiriduși, elfi, magicieni sau eroi fantastici. 


În toată această perioadă, în parc vor fi amplasate patru căsuțe, decorate în spiritul sărbătorilor de iarnă, ce vor găzdui atelierele lui Moș Crăciun. 


Palatul Fermecat va avea o scenă de 48 mp și va găzdui spectacole în fiecare weekend, între orele 18.00 - 20.00. Aici, personajele de poveste, precum Harap Alb, Prâslea cel Voinic, Ileana Cosânzeana, Fata Babei, Elsa, Olaf, Cenușăreasa, Albă ca Zăpada, Frumoasa și Bestia, Jack Sparrow, Harry Potter vor fi prezente în parc în fiecare seară, între orele 16.00 și 20.00, și în weekend, între orele 12.00 și 20.00. Articole pe aceeasi tema

Pagina a fost generata in 0.2339 secunde