Primăria Constanța cumpără servicii de telefonie fixă

200
Primăria Constanța cumpără servicii  de telefonie fixă - primariaconstantatelefoniefixa2-1481212284.jpg

Articole de la același autor

Primăria Municipiului Constanța intenționează să achiziționeze serviciul de telefonie fixă, acesta presupunând servicii de bază, respectiv, servicii de telefonie fixă - circuite ISDN_PRA. În plus, mai trebuie să cuprindă servicii auxiliare cum ar fi centrala telefonică de instituție. De asemenea, contractul prevede și instalarea și punerea în funcțiune a acesteia. Totodată, mentenanța și service-ul pentru centrala telefonică de instituție, rețelele telefonice de instituție și aparatele telefonice sunt cuprinse în caietul de sarcini. Pe de altă parte, potrivit reprezentanților administrației publice locale, serviciul de telefonie fixă trebuie să respecte standardele impuse de către Autoritatea Națională de Reglementare în Comunicații - ANCOM.

Firma care va obține contractul va trebui să asigure serviciul de telefonie fixă în 19 locații ale Primăriei Constanța. În momentul de față, Primăria Constanța deține 43 de aparate telefonice digitale marca Panasonic KX - T7230X și 163 de aparate telefonice analogice.

Orice persoană interesată are posibilitatea de a transmite propunerea pe adresa de e-mail: alexandru. [email protected], cât și la sediul Primăriei municipiului Constanta, b-dul Tomis nr. 51. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.457 secunde