Primăria Constanța construiește o parcare cu 300 de locuri

474
Primăria Constanța construiește o parcare cu 300 de locuri - primariaconstantaparcare-1589303474.jpg

Articole de la același autor

Administrația publică locală din Constanța are în lucru un proiect de anvergură pe strada Ștefăniță Vodă, în zona Bisericii "Sfântul Cuvios Antonie cel Mare", unde se construiește o parcare cu peste 300 de locuri.

Concret, Primăria Municipiului Constanța, prin SC Confort Urban, lucrează, în aceste zile, la pregătirea terenului imensei parcări. Locul a fost salubrizat și igienizat, iar copacii au fost toaletați. Se lucrează la amenajarea de trotuare și se montează borduri care vor delimita zona destinată staționării autovehiculelor. Concomitent, se amenajează și bucla de întoarcere a autobuzelor care deservesc linia 44.

"Primăria Municipiului Constanța are în lucru această parcare delimitată de străzile Ștefăniță Vodă și Dionisie cel Mic. Această parcare pentru autovehicule va avea peste 300 de locuri și va fi prevăzută inclusiv și cu locuri speciale pentru motociclete. Vorbim despre lucrări ample de reparații care au loc în acest moment, se amenajează inclusiv trotuarele și spațiul verde. După finalizarea lucrărilor pregătitoare, locația va fi apoi asfaltată și marcată corespunzător pentru ca locuitorii din zonă să își poată parca mașinile în siguranță", a declarat Daniel Vlăescu, șef serviciu tehnic la SC Confort Urban.

El a mai adăugat că suprafața va fi înfrumusețată cu spații verzi nou create pentru ca locuitorii să beneficieze de o zonă modernă și curată. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5939 secunde