Primăria Constanța a dispus îndepărtarea cablurilor aeriene

466
1
Primăria Constanța a dispus îndepărtarea cablurilor aeriene - taierecablu2-1489327784.jpg

Articole de la același autor

Operatorii de cablu tv, telefonie și internet au început lucrările de tăiere a cablurilor aeriene de pe Bd. Ferdinand, tronsonul cuprins între strada Mircea cel Bătrân și strada Răscoala din 1907.

Potrivit reprezentanților Primăriei Constanța, cablurile tăiate sau care urmează a fi tăiate au fost migrate anterior în subteran, astfel încât constănțenii să nu fie privați de serviciile operatorilor de cablu tv, telefonie și internet.

În această săptămână, lucrările vor continua pe tronsonul cuprins între strada Răscoala 1907 și strada Mihai Viteazu, pe bulevardul Ferdinand. Totodată, se vor demonta cablurile pe următoarele străzi și bulevarde: strada Mihai Viteazu, între bd. Ferdinand și strada Traian; strada Traian, între strada Mihai Viteazu și bd. Tomis; străzile Ecaterina Varga, Mihail Kogălniceanu, Plevnei, Dragoș Vodă și Negru Vodă. 

Comentează știrea

adim
1 aprilie 2017
slabut

totul incepe de la centru (centrul communist) si mai mult foarte plapanda aceasta activittae constanta este o jungla si este f Urata din cauza acestor cabluri . si trebuie sa inteleaga odata pentru totdeauna Constanta are 4 puncta cardinal si o gramada de cartiere nu numai acest centru , care nu arata deloc a centru ci mai degraba cu in loc parasite , ca de altfel multe locuri ale Constantei. De pomana tot scriem comentarii , care comentariu ar trebui sa fie echivalentul unei petitii catre primar si catre cei care administreaza Constanta (ca sunt foarte multi) sa schimbe aspectul orasului .

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.0969 secunde