Primăria Cernavodă, pregătiri pentru "Zilele Recoltei"

301
Primăria Cernavodă, pregătiri pentru

Articole de la același autor

Orașul Cernavodă va îmbrăca, din nou, straie de sărbătoare, deoarece Primăria, Consiliul Local și Casa de Cultură pun la punct ultimele detalii ale eveni-mentelor care vor avea loc în perioada 14 - 16 octombrie.

Mai exact, este vorba despre "Zilele Recoltei", ce includ Târgul de Toamnă, Festivalul Cântecului și Dansului Popular Românesc și Sărbătoarea Vinului.

În această perioadă, gospodarii vor avea ocazia să se mândrească cu roadele muncii depuse în acest an, participând la târgul organizat pentru următoarele trei zile de fast. Alături de ei, vor mai participa și alte zeci de expozanți din întreaga țară, care vor comercializa produse tradiționale alimentare și nealimentare, dar și numeroase delicii preparate tradițional.

De la eveniment, nu vor lipsi producătorii de vin din întreaga țară, care vor celebra alături de cetățeni Sărbătoarea Vinului din acest an. Acțiunea se va desfășura în Centrul Civic al orașului, iar atmosfera va fi întreținută de un spectacol surpriză, oferit de artiști invitați speciali, precum Talisman, Aneta Stan, Dan Țăranu, dar și artiști colaboratori, precum Mihai Călin, Daniel Caba și alții. Totodată, la eveniment vor fi prezenți și un număr mare de artiști ai Casei de Cultură din Cernavodă, iar surpriza evenimentului va fi oferită de noul taraf.

Potrivit organizatorilor, acțiunile vor începe, în fiecare zi, la ora 14.00, cu câte o competiție de jocuri de toamnă, precum fuga în sac, ștafeta cu mere, trasul la sfoară, întrecere cu găleți de struguri și alte întreceri haioase, care vor avea loc în piațeta centrului civic. Concursurile vor fi urmate, la orele 16.00, de parada ansamblurilor folclorice românești și etnice, din Dobrogea și din străinătate. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6074 secunde