Primăria Cernavodă, la finalul "Zilelor Orașului". Care este programul și ce cuprinde

258

Articole de la același autor

Administrația publică din Cerna-vodă a organizat, pe parcursul aces-tei săptămâni, diverse activități prilejuite de "Zilele Orașului Cernavodă". 


Activitățile cultural-artistice, sportive și educative au început pe 15 august și se vor termina pe 21 august. 


Pentru sâmbătă, 20 august, de la ora 9.00 și până la ora 11.00, organizatorii au pregătit "Nunta de aur", adică aniversarea familiilor ce au împlinit 50 de ani de căsătorie. Activitatea se va desfășura în sala de spectacole a Casei de Cultură din Cernavodă. 


Tot sâmbătă, de la ora 10.00, în cadrul unui parteneriat internațional, mai mulți militari americani vor participa la diverse demonstrații sportive. Activitatea se va desfășura pe scena special amenajată în piațeta din fața primăriei. Tot în acest loc, seara se va încheia cu un program artistic în cadrul căruia vor cânta Ana Lesko, Pact (Leo Iorga și Adi Ordean) și Andreea Antonescu. 


Ultimele evenimente din cadrul "Zilelor Orașului Cernavodă" vor avea loc duminică, 21 august. Astfel, în intervalul orar 9.00 - 11.00, va avea loc întâlnirea anuală a foștilor fotbaliști din localitate (old boys) și susținerea unui meci de fotbal demonstrativ urmat de decernarea diplomelor de merit. Acțiunea se va desfășura pe terenul de fotbal din cadrul bazei sportive "Axiopolis" Cernavodă. 


Tot duminică, va avea loc și finala campionatul de bowling, la sala MGM, precum și întâlnirea "Fiilor Orașului". Seara se va termina cu focuri de artificii și un program de muzică susținut de artiști precum Trupa Zero, Marina Florea, DJ Morri și Andra Apostu (X Factor).


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Joi, 18 August 2016
Stire din Cultură-Educație : Spectacole din… Carusel
Pagina a fost generata in 0.422 secunde