Primăria Cernavodă continuă "Zilele Orașului". Care este programul de astăzi

1140
Primăria Cernavodă continuă

Articole de la același autor

Administrația publică din Cernavodă organizează, pe parcursul unei săptămâni, diverse activități prilejuite de Zilele Orașului Cernavodă.

Activitățile cultural-artistice, sportive și educative au început pe 15 august și se vor termina pe 21 august.

Pentru astăzi, 17 august, organizatorii au pregătit, de la ora 9.00 și până la ora 12.00, o vizită la bordul navelor militare Monitorul 47 "Mihail Kogălniceanu" și Vedeta Blindată 177 "Opanez", care se află în Gara Fluvială Cernavodă.

De la ora 10.00, va avea loc o competiție de jocuri marinărești, precum fuga în sac, trasul la parâmă, fuga cu oul în lingură și confecționarea de noduri marinărești. Activitatea se desfășoară pe stadionul "Ideal" Cernavodă.

În intervalul orar 10.00 - 12.00, se va desfășura Cupa de șah amatori - "Gânditorul", iar între orele 14.00 și 16.00, va avea loc campionatul de bowling, la sala MGM.

De la ora 17.00 și până la ora 19.00, iubitorii de teatru sunt invitați să asiste la două scenete, "Seară de Teatru" - "Amanta", de A.D. Hertz, pregătite de regizorul Bogdan Burduf. Mai exact, acestea vor avea loc în sala de spectacole de la Casa de Cultură din Cernavodă.

Seara va continua cu premierea sportivilor din oraș, evenimentul având loc pe scena special amenajată în piațeta din fața primăriei. Ulterior, vor avea loc demonstrații de kangoo jumps, zumba, arte marțiale.

Ziua de astăzi se va încheia în piațeta din fața primăriei cu "Galele Muzicii Folk", Cernavodă 2016, ediția a IV-a, unde vor participa trupa "Plai Dobrogean" - Medgidia, Trupa "Tandem" - Constanța, Trupa "Arhaic" - Teleorman, Walter Ghicolescu, Florin Tomici, Ana Dumitru, Cezar Petrovici și Ovidiu Mihăilescu de la Mix Music. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4801 secunde