Primăria Cernavodă a dat startul acțiunii de combatere a insectelor

422
Primăria Cernavodă a dat startul acțiunii de combatere a insectelor - cernavoda2-1469542513.jpg

Articole de la același autor

Primăria Orașului Cernavodă anunță demararea acțiunilor de aplicare a tratamentelor pentru combaterea insectelor care produc neplăceri cetățenilor. Acțiunile de stropire vor avea loc în perioada 26 iulie - 3 august, pe întreaga rază a localității.

"Aplicarea insecticidelor și larvicidelor va începe în fiecare seară, la ora 21.00, pentru o durată de patru ore, la nivel terestru, cu substanțe de cea mai bună calitate avizate de Ministerul Sănătății Publice, care nu reprezintă un pericol pentru populație. Tratamentele vor pre-veni înmulțirea și răspândirea tuturor speciilor de țânțari și căpușe. Este recomandată evitarea expunerii copiilor, vârstnicilor și a persoanelor cu afecțiuni respiratorii pe durata aplicării substanțelor. Substanțele aplicate sunt toxice pentru albine, pești și organismele acvatice", a declarat purtătorul de cuvânt al Primăriei Cernavodă, Sorina Popa.

De asemenea, în această perioadă, vor avea loc și acțiuni de deratizare, prin aplicarea tratamentelor de combatere a rozătoarelor. Substanțele vor fi aplicate în instituțiile publice, școli, licee și zone cu focare.

Pentru relații suplimentare, cetățenii pot contacta reprezentantul primăriei, delegat pentru această acțiune - Gabriel Mihailopol, telefon 0742.351.414. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.941 secunde