Primar constănțean, suspendat din funcție de prefect

242

Articole de la același autor

Prefectul Ion Constantin a semnat, astăzi, ordinul prin care se constată suspendarea de drept a mandatului primarului comunei Seimeni, Lucian Blaj, până la încetarea măsurii arestului la domiciliu.

"Având în vedere comunicarea încheierii nr.3/28.01.2016, pronunțată de Judecătoria Medgidia - Secția Penală, în dosarul penal nr. 469/256/2016 prin care s-a dispus arestul la domiciliu pentru o durată de 30 de zile a primarului comunei Seimeni, Blaj Lucian, prefectul județului Constanța, Ion Constantin Ion, a emis Ordinul nr. 69/2016, prin care se constată suspendarea de drept a mandatului primarului comunei Seimeni, Blaj Lucian, până la încetarea măsurii arestului la domiciliu", se spune într-un comunicat de presă transmis de Prefectura Constanța.

Documentul va fi transmis Consiliului Local și secretarului comunei Seimeni. Ordinul poate fi atacat la instanța de contencios administrativ.

Reamintim că primarul Lucian Blaj este acuzat de comiterea mai multor infracțiuni de abuz in serviciu, instigare la fals material și intelectual. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3985 secunde