Prima reacție a PSD, după eșecul Rovanei Plumb

262
Prima reacție a PSD, după eșecul Rovanei Plumb - exclusivrovanaplumbarputeafiresp-1569496872.jpg
Prima reacție a PSD după eșecul Rovanei Plumb vine din partea liderului deputaților, Marcel Ciolacu. Acesta a vorbit de candidații pe care îi mai are PSD pentru o poziție de comisar european. 


Marcel Ciolacu a fost luat prin surprindere de jurnaliști când a fost întrebat despre respingerea Rovanei Plumb la audierea din Comisia de Afaceri Juridice din Parlamentul European.

"Nu am citit știrea, lăsați-mă să mă informez, știam că e încă în comisie....A fost la acea comisie, nu la votul în Parlament. Vedeți că sunt niște etape, niște comisii, până la votul în Parlament...era mai încolo", a afirmat Ciolacu, la Parlament,

Despre ce variante mai are PSD pentru poziția de comisar european, Marcel Ciolacu a lansat un număr-record de rezerve pesediste:


 "Știți la fel de bine ca și mine că PSD nu are o variantă, are 10 variante de rezervă".

Rovana Plumb a pierdut joi șansa de a ajunge comisar european la Transporturi , după ce candidatura Rovanei Plumb a fost respinsa cu larga majoritate de Comisia Juridica a Parlamentului European. In favoarea Rovanei Plumb au votat 6 europarlamentari, împotrivă - 15 europarlamentari.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.568 secunde