Prigoană a cerut partidului să-l excludă pe Cristian Preda din PDL

189
Prigoană a cerut partidului să-l excludă pe Cristian Preda din PDL - 230581sursaziarelivesilviuprigoa-1333358041.jpg
Deputatul PDL Silviu Prigoană a declarat, astăzi, pentru Mediafax că a cerut în scris BPN al PDL excluderea din partid a lui Cristian Preda, pe motiv că acesta nu se mai regăsește în PDL, date fiind afirmațiile denigratoare la adresa lui Emil Boc și a candidatului la Primăria Capitalei.

"Am cerut printr-o adresă scrisă BPN excluderea domnului Cristian Preda, deoarece în ultima vreme dânsul nu se mai regăsește în PDL și a făcut afirmații denigratoare la adresa președintelui PDL și a candidatului partidului la Primăria Capitalei", a precizat Silviu Prigoană.

El a adăugat că după ce partidul a hotărât prin vot candidatul la Primăria Capitalei, Cristian Preda a continuat să-l critice și a aflat cu stupoare că Preda susține un candidat independent la Primărie în defavoarea candidatului PDL.

"Chiar după ce partidul a hotărât prin vot cine va fi candidatul la Primăria Capitalei, dânsul a continuat să mă critice în afara partidului. Acum aflu cu stupoare că dânsul susține la Primăria Capitalei un candidat independent în defavoarea candidatului PDL", a spus Prigoană.

El a precizat că în urma cererii de excludere a lui Cristian Preda BPN va lua act și va vota această cerere, iar în cazul în care votul va fi favorabil decizia aparține Consiliului Național de Coordonare a partidului.

"BPN va lua act de cerere de excludere a lui Cristian Preda, va vota, iar în cazul în care votul va fi favorabil decizia va aparține Consiliului Național de Coordonare a partidului", a spus Prigoană.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Luni, 02 Aprilie 2012
Stire din Politică-Administrație : Cristian Preda, exclus din PDL
Pagina a fost generata in 1.5829 secunde