Prevenția în sănătate, o prioritate liberală promovată de deputatul Mihai Lupu

70
Prevenția în sănătate, o prioritate liberală promovată de deputatul Mihai Lupu - mihailupu-1370516991.jpg

Articole de la același autor

Deputatul PNL Mihai Lupu a susținut, săptămâna aceasta, o declarație politică intitulată "Prevenția în sănătate - o prioritate liberală", declarație prin care parlamentarul a făcut o trecere în revistă a inițiativelor pe care liberalii le-au avut, în ultimii ani în acest domeniu.

Deputatul Mihai Lupu a punctat faptul că în guvernarea 2005 - 2008, pe când PNL era la guvernare, s-a făcut primul pas important în domeniul sănătății.

"Fostul Guvern Tăriceanu a inițiat, pentru prima dată în România, începând de la 1 iulie 2007, un important program de evaluare a stării de sănătate a populației, care și-a dovedit, ulterior, eficiența. În cadrul respectivului program, fiecare român a primit, la acea vreme, prin poștă, un talon cu mențiunea-medic, cu care trebuia să meargă la medicul de familie pentru un consult și analize ce urmau a fi realizate în luna de naștere a fiecăruia. Este important de menționat faptul că aproximativ 60 la sută, dintre cele 22.348.596 de persoane cărora le-au fost trimise taloane corespunzătoare, au răspuns invitației ministerului, mergând la medic în cadrul acestui program, care s-a încheiat în decembrie 2008", a precizat parlamentarul constănțean. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6639 secunde