Prețul gigacaloriei, "înghețat" la Constanța. Cât vor plăti locuitorii

552
3
Prețul gigacaloriei,

Articole de la același autor

Chiar dacă în mod normal prețul gigacaloriei a crescut, constănțenii nu trebuie să-și facă probleme deoarece nu vor resimți majorarea. Zilele trecute, reprezentanții RADET Constanța au informat Primăria Constanța că prețul local de facturare a energiei termice furnizate a fost majorată de ANRE la aproximativ 411 lei.

În consecință, în cadrul ședinței Consiliului Local Municipal Constanța de vineri, aleșii locali au votat prețul gigacaloriei pentru 2016. Drept urmare, prețul local de facturare a energiei termice furnizate populației în municipiul Constanța va fi neschimbat, constănțenii urmând să plătească tot suma de 250 de lei, ca și până în prezent.

"Populația va plăti în continuare 250 de lei pentru fiecare gigacalorie consumată, deoarece am anticipat încă de anul trecut creșterea prețului și am luat măsurile financiare necesare pentru a acoperi diferența. Practic, diferența de preț va fi suportată în continuare din bugetul local la fel ca și până acum pe tot parcursul sezonului rece", a spus șeful administrației locale, Decebal Făgădău. 

Comentează știrea

Pintea
30 ianuarie 2016
Singura solutie -debransarea

Zilele trecute, cand a fost ger, am avut o surpriza foarte mare sa constat ca am importat 5 milioane de metri cubi de gaze pe zi, in varf de consum, la un pret sub cel de productie interna, fata de 530 de dolari pe mia de metri cubi, cat plateam pe vremuri". a declarat, Iulian Iancu, presedintele Comisiei de industrii si servicii din Camera Deputatilor. Gazele rusesti au un pret care tine cont de cotatiile petroliere, iar, cum cotatiile barilului s-au prabusit, si pretul gazelor pe pietele internationale a fost in picaj. Daca preturile scad de ce creste pretul gigacaloriei.Exista o explicatie -salarile baronilor si "tehnocratilor" din distributie energie termica .De ce nu ne spuneti ce salarii au directorii cet.radet,raja etc.De ce ONG-urile sau fel de fel asociatii nu apara cetatenii de abuzul celor care au monopolul in domeniu.Trebuie dati in judecata iar cetatenii ar trebui sa plece de la aceasta societate falimentara care jupoaie Primaria si cetatenii de o gramada de bani.

ActionVictory'S
30 ianuarie 2016
Cartea ta..

Niciodată să nu privești studiul ca pe o datorie, ci ca pe un prilej demn de invidiat care te învață ce înseamnă influența eliberatoare a frumuseții pe tărâmul spiritului, pentru bucuria ta personală și beneficiul comunității căreia va aparține munca ta de mai târziu. citat celebru din Albert Einstein Căutăm urgent colaboratori part-time care vor să câștige bani în timpul liber, într-un proiect unic la nivel mondial. Oferim contract de comision. Pentru mai multe detalii, trimiteți mesajul PROIECT la adresa de email [email protected]

petrica
30 ianuarie 2016
anul acesta

anul acesta ,da ,ca este an electoral dar la anu isi scot parlela

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4308 secunde