Președintele Mihai Lupu a convocat aleșii județeni la prima ședință de la învestire. Ce decizii a mai luat

1109
Președintele Mihai Lupu a convocat aleșii județeni la prima ședință de la învestire. Ce decizii a mai luat - mihailupu2-1604655290.jpg

Articole de la același autor

Preşedintele Consiliului Judeţean Constanţa, Mihai Lupu, a convocat CJC în şedinţă ordinară în data de 12 noiembrie 2020 la ora 13:00.

Şedinţa va avea loc în sala „Remus Opreanu” a Palatului Administrativ, iar proiectul ordinii de zi este următorul:

1. Depunerea jurământului de către trei consilieri județeni.

2. Proiect de hotărâre privind constituirea comisiilor de specialitate ale Consiliului Județean Constanța mandatul 2020 – 2024.

3. Proiect de hotărâre privind constituirea comisiei de numărare și validare a voturilor exprimate de consilierii județeni în cadrul procedurii votului secret, mandat 2020 – 2024.

4. Alegerea vicepreședinților Consiliului Județean Constanța.

5. Proiect de hotărâre privind rectificarea Bugetului de venituri și cheltuieli şi a Listei de investiţii pe anul 2020, pentru Spitalul Clinic de Pneumoftiziologie Constanța.

Inițiator: Preşedinte al Consiliului Județean Constanța, domnul Lupu Mihai

6. Prezentarea proiectului de hotărâre privind punerea în aplicare a prevederilor Ordonanței de Urgență a Guvernului nr.70/2020 în domeniul transportului public județean de persoane, prin curse regulate, în Județul Constanța, în vederea asigurării procedurii de transparență decizională conform Legii nr.52/2003 privind transparența decizională în administrația publică, republicată, al cărui inițiator este Preşedintele al Consiliului Județean Constanța, Mihai Lupu.

Pe de altă parte, până acum, Mihai Lupu a semnat mai multe dispoziții prin care și-a numit consilierii personali, Victor Manea și Cornel Ionuț Ionescu, Totodată, a decis și transferul in interesul serviciului și numirea lui George Drăgan în funcția publica de conducere vacantă - Sef Serviciu al Corpului de Control.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4379 secunde