Președintele Klaus Iohannis își petrece sărbătorile pascale la Sibiu

159
Președintele Klaus Iohannis își petrece sărbătorile pascale la Sibiu - iohannis-1522593296.jpg
Șeful statului, Klaus Iohannis, alături de soția sa, Carmen, au participat, ieri dimineață, la slujba din biserica parohială romano-catolică "Sfânta Treime", aflată în Piața Mare din centrul istoric al Sibiului.


Șeful statului a fost aplaudat la ieșirea din biserică de câțiva localnici și turiști prezenți în Piața Mare.


Președintele Klaus Iohannis le-a transmis urări de bine tuturor românilor, atât celor care sărbătoresc Paștele, cât și celor care serbează Floriile.


"Tuturor celor care sărbătoresc astăzi Paștele le doresc să întâmpine Învierea Domnului cu bucurie și liniște sufletească. Cristos a Înviat! Un gând bun se îndreaptă și spre cei care sărbătoresc în această zi Duminica Floriilor, alături de un călduros La mulți ani! celor care își serbează onomastica", a scris, ieri, Iohannis pe Facebook.


Soții Iohannis au petrecut și anul trecut sărbătorile de Paște la Sibiu. Cei doi au participat și în 2017 la slujba de Înviere de la Biserica Romano-Catolică, precum și la slujba de duminică.


Șeful statului este de religie protestantă, dar participă la slujbele de la biserica romano-catolică din Sibiu, având în vedere că soția sa este greco-catolică. În 2014, el declara la Sibiu că este, de esență, ecumenic. La începutul lui 2015, Iohannis a participat pentru prima dată în calitate de președinte al României la o slujbă ortodoxă, în Catedrala Mitropolitană de la Sibiu.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.3891 secunde