Președintele Klaus Iohannis, invitat la summit-ul PPE

157
1
Președintele Klaus Iohannis, invitat la summit-ul PPE - klausiohannis3-1423238691.jpg

Articole de la același autor

Președintele Klaus Iohannis a fost invitat de către președintele popularilor europeni, Joseph Daul, să participe la summit-ul PPE de la Bruxelles, care va avea loc joi, 12 februarie, înainte de reuniunea informală a Consiliului European, care se va desfășura în aceeași zi.

Pe lângă președintele român, care urmează să participe la primul său summit PPE, pe listă se mai află cancelarul Germaniei, Angela Merkel, dar și alte oficialități importante ale altor țări din Europa.

Summit-ul PPE are pe agendă, potrivit anunțului de presă, pregătirea reuniunii Consiliului European care va avea loc în aceeași zi. La reuniunea informală a Consiliului European se va discuta despre lupta Uniunii Europene împotriva terorismului în urma atacului de la Paris asupra sediului redacției Charlie Hedbo.

Șefii de stat și de guvern vor aborda și chestiunea aprofundării cooperării economice și a funcționării Uniunii Economice și Mone-tare. Totodată, pe agendă se află și ultimele evoluții din Ucraina. 

Comentează știrea

burdy
8 februarie 2015
Oferta lucru!

Oferta locuri de munca in toate localitatile! Veti descoperi ca tot mai multi oameni lucreaza cu noi, pentru ca le-am pus la dispozitie imediat dovada platii si contract legal! A inceput deja trimiterea castigurilor! Aceasta oferta NU e joc piramidal si NU e MLM! Munciti lejer, 3 ore pe zi, ca operator online, cu castiguri de 300 dolari lunar! Detalii va expediem dupa ce trimiteti textul "Info" la adresa de email: [email protected]

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 28 Ianuarie 2015
Stire din Politică-Administrație : Ce spune Iohannis despre raportul MCV
Pagina a fost generata in 0.6796 secunde