Preşedintele Klaus Iohannis, aşteptat de oficialităţile locale şi judeţene, la Spitalul Militar Constanţa

621

Articole de la același autor



Preşedintele Klaus Iohannis este aşteptat, la această oră, la Spitalul Militar Constanţa, unde va vizita centrul de vaccinare.


Preşedintele discută, în aceste momente, cu prefectul judeţului, Silviu Coşa, cu conducerea Direcţiei de Sănătate Publică şi cu conducerea Spitalului Militar Constanţa.


Reamintim că în această unitate se desfăşoară, până pe 11 mai, un maraton al vaccinării, unde oricine doreşte se poate prezenta pentru imunizarea împotrova COVID-19, fără programare, la orice oră din zi sau din noapte. Serul folosit în acest centru este cel produs de compania Pfizer.


"Am vizitat centrul şi sunt foarte plăcut impresionat. Este organizat impecabil. Ieri şi astăzi s-au vaccinat deja peste 500 de persoane, de aici, din Constanţa", a declarat preşedintele Iohannis.
Acesta a mai spus că ne aflăm într-o primă etapă, mai ales că începând de sâmbătă, 8 mai, va debuta şi vaccinarea la liber, fără programare.


"Noi, în România, stăm foarte bine în această campanie de vaccinare, faţă de alte state din Europa. Astăzi vom depăşi suta de mii de persoane vaccinate într-o zi şi vom menţine ritmul, dacă nu îl vom creşte", a precizat preşedintele ţării.


"Nu vreau să ne amăgim singuri, pandemia nu a dispărut, virusul este în societate, e foarte clar că până când nu avem un număr foarte mare de persoane vaccinate, va trebui să respectăm în continuare regulile", a mai spus Klaus Iohannis. Acesta a făcut din nou apel la populaţie să se vaccineze, pentru a putea reveni la viaţa normală.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.7967 secunde