Preşedintele Iohannis a semnat decretul de numire a lui Marcel Boloş ca ministru al Cercetării

183
Preşedintele Iohannis a semnat decretul de numire a lui Marcel Boloş ca ministru al Cercetării - bolosjpg-1643357511.jpg
Preşedintele Klaus Iohannis a semnat, azi, decretul privind numirea lui Marcel Boloş în funcţia de ministru al Cercetării, Inovării şi Digitalizării, a informat Administraţia Prezidenţială, scrie Agerpres.

Aşadar, ceremonia de depunere a jurământului de învestitură în funcţia de ministru de către Marcel Boloş va avea loc, astăzi, la ora 14,00, la Palatul Cotroceni.

"La data publicării prezentului decret în Monitorul Oficial al României, Partea I, încetează efectele Decretului nr. 1311/2021 pentru desemnarea unui membru al Guvernului ca ministru interimar, publicat în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 1201 din 17 decembrie 2021", mai arată Administraţia Prezidenţială.

Nominalizarea lui Marcel Boloş pentru funcţia de ministru al Cercetării, Inovării şi Digitalizării a fost validată, joi, de Biroul Politic Naţional al PNL.

Pe 15 decembrie, Florin Roman a demisionat din funcţia de ministru al Cercetării, Inovării şi Digitalizării, iar pe 17 decembrie preşedintele Klaus Iohannis a semnat decretul prin care l-a desemnat interimar pe ministrul Energiei, Virgil Popescu. 

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4408 secunde