Președintele CJC și colegii săi, negativi la testul coronavirus

160
Președintele CJC și colegii săi, negativi la testul coronavirus - presedintelecjc-1595258635.jpg

Articole de la același autor

Președintele Consiliului Județean Constanța, Marius Horia Țuțuianu, nu este infectat cu noul coronavirus. În această după-amiază, el a primit rezultatul testării, iar atât președintele, cât și ceilalți angajați, contacți direcți ai angajatei diagnosticate săptămâna trecută au rezultatul negativ.

"Este o ușurare pentru mine că rezultatul meu și al colegilor mei este unul negativ. Mulțumesc celor care mi-au transmis mesaje de încurajare, colegilor mei pentru optimism și tuturor pentru gândurile bune. Colegei noastre îi doresc însănătoșire grabnică și întoarcere acasă cât mai curând. Îi asigur pe constănțeni că voi continua să lucrez, ca și până acum, pentru creșterea calității vieții dumnealor și în folosul tuturor comunităților din județul Constanța", a declarat președintele Consiliului Județean Constanța, Marius Horia Țuțuianu.

Programul de lucru al Consiliului Județean Constanța va continua în condiții de siguranță atât pentru angajați, cât și pentru cei care apelează la serviciile instituției. Programul cu publicul va fi în continuare restricționat, respectându-se prevederile specifice stării de alertă. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.77 secunde