Preşedintele CJC, Mihai Lupu, întâlnire cu reprezentanţii RAJA SA

191
Preşedintele CJC, Mihai Lupu, întâlnire cu reprezentanţii RAJA SA - cjcintalniree-1635964797.jpg

Articole de la același autor

Președintele Consiliului Județean Constanța, Mihai Lupu, a avut miercuri o întâlnire de lucru cu Marian Ichim, director general al Direcției Regionale de Drumuri și Poduri Constanța, cu Aurel Presură, director general al RAJA SA, dar și cu alte persoane din aceste instituții. Tema discuției a vizat modificarea traseului, în sensul reproiectării conductei de apă în afara zonei de siguranță a drumului național și depășirea problemelor birocratice întâmpinate la proiectul ce privește traversarea conductei de apă de la Medgidia la Mangalia. Blocajele întâmpinate în momentul de față sunt pe trei loturi, acolo unde conducta de apă nu poate fi amplasată decât în apropierea drumurilor naționale din județ. La întocmirea documentației, s-a ținut cont de acordurile prealabile emise de către CNAIR, conducta fiind proiectată în zona de siguranță a drumului național, cât mai departe de carosabil, la limita amprizei drumului, astfel încât să nu fie afectată structura rutieră și nici proprietățile private.

„Fără apă potabilă este clar că nu putem dezvolta o comunitate! Este primordial să găsim soluții, pentru că, de cele mai multe ori se blochează proiecte importante din cauza birocrației, mai ales în zona accesării de fonduri europene. Din experiența proprie, vă spun că oamenii au tendința de a spune că nu se poate, dar sunt convins că vom găsi variante pentru ca lucrurile să intre pe un făgaș normal. Întrucât problemele întâmpinate sunt pe raza localităților Tuzla și Mangalia, propun să ne întâlnim cu primarii acestor UAT-uri pentru a lua cea mai bună decizie”, a declarat președintele Consiliului Județean Constanța, Mihai Lupu.

În urma ședinței de miercuri au fost discutate și rezolvate punctual mai multe probleme tehnice întâmpinate pe DN39, urmând ca aceste întâlniri cu factorii decidenți să se desfășoare ori de câte ori este cazul.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.7661 secunde