Preşedintele CJC, Mihai Lupu: „Centrul Multifuncțional de Sănătate Năvodari nu va fi desființat”

376
Preşedintele CJC, Mihai Lupu: „Centrul Multifuncțional de Sănătate Năvodari nu va fi desființat” - cjccentrulnavodari-1621877837.jpg

Articole de la același autor

Președintele Consiliului Județean Constanța, Mihai Lupu, a efectuat o vizită de lucru în orașul Năvodari, pentru a clarifica o serie de aspecte cu privire la dotarea unității medicale „Centrul Multifuncțional de Sănătate Năvodari” precum și urgentarea lucrărilor de reabilitare a podului din localitate.

„Vreau să îi asigur pe toți locuitorii orașului Năvodari, că Centrul Multifuncțional de Sănătate din localitate, nu va fi desființat! Ba mai mult, ne dorim să îmbunătățim activitatea și calitatea actului medical din această unitate medicală. Împreună cu echipa managerială a Spitalului Clinic Județean de Urgență Constanța și reprezentanții Consiliului de Administrație al instituției, vom găsi resursele necesare, pentru a dota această unitate sanitară cu un ambulatoriu și servicii medicale de imagistică. De asemenea, am purtat discuții și cu reprezentanții administrației publice locale din zonă, privind proiectul de reabilitare al drumului DJ226, precum și al podului care face legătura între Năvodari și Corbu. În cazul podului, există anumite aspecte de natură juridică care trebuie lămurite în cel mai scurt timp cu autoritățile centrale, pentru ca ulterior, acesta să poată fi reabilitat în întregime. Vom încerca să găsim soluții pentru ca acest pod să poată fi practicabil, până la reabilitarea integrală a acestui obiectiv”, a declarat președintele Consiliului Județean Constanța, Mihai Lupu. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.6866 secunde