Premierul şi-a delegat atribuţiile de ministru interimar al Sănătăţii către secretarul de stat Andrei Baciu

182
Premierul şi-a delegat atribuţiile de ministru interimar al Sănătăţii către secretarul de stat Andrei Baciu - andreibaciuguvernulromaniei-1618483172.jpg
Premierul Florin Cîţu şi-a delegat atribuţiile de ministru interimar al Sănătăţii către secretarul de stat în MS Andrei Baciu, au confirmat, pentru AGERPRES, surse oficiale. Prim-ministrul a preluat, miercuri, interimatul la MS, după ce, în prealabil, l-a revocat din funcţie pe Vlad Voiculescu, iar vicepremierul Dan Barna a refuzat să fie ministru interimar al Sănătăţii.


"Odată cu propunerea de revocare din funcţie a domnului Vlad Voiculescu am trimis domnului preşedinte şi propunerea de numire a domnului Dan Barna în funcţia de ministru interimar al Sănătăţii. Având în vedere refuzul domnului Dan Barna de a-şi asuma această responsabilitate în acest moment, am înaintat preşedintelui României o nouă propunere, în persoana mea, propunere care a fost acceptată. Astfel, o să preiau interimatul Ministerului Sănătăţii până când colegii noştri de coaliţie vor numi un ministru care să preia aceste atribuţii", declara Florin Cîţu, miercuri, la Palatul Victoria. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.1739 secunde