Premierul Orban și miniștrii, testați negativ pentru noul coronavirus. Guvernul revine la Palatul Victoria

141
Premierul Orban și miniștrii, testați negativ pentru noul coronavirus. Guvernul revine la Palatul Victoria - ludovic-1585039282.jpg

Articole recomandate

Grupul de Comunicare Strategică a anunțat că premierul Ludovic Orban, dar și alți membri ai Guvernului au primit rezultatul testului pentru noul coronavirus, care a arătat că niciunul dintre ei nu este infectat.


Odată cu rezultatul negativ, premierul a epuizat regimul de izolare de 14 zile, astfel că își va relua activitatea curentă la Palatul Victoria. La fel se va întâmpla și cu ceilalți membri ai Guvernului, care s-au aflat în perioada de izolare.


Vestea vine în contextul în care, luni, șeful PNL a fost supus unul al doilea test, după ce era evaluat într-o primă fază în 13 martie, pe fondul veștii că senatorul liberal Vergil Chițac a fost confirmat pozitiv cu COVID-19.


Deși rezultatul a fost negativ, mai mulți membri ai Guvernului, dar și ai partidului de guvernământ în sine au intrat în autoizolare la domiciliu. Spre exemplu, Ludovic Orban s-a autoizolat la Vila Lac I.


"Tuturor membrilor Biroului Politic Național și miniștrilor prezenți li s vor preleva probe pentru a fi diagnosticați.
Nu vom aștepta diagnosticele, vom fi la dispoziția medicilor epidemiologi astfel încât să se dispună de urgență măsura izolării la domiciliu. Eu mă voi izola la Vila Lac I. Urmează să luăm o decizie pentru a vedea unde se izolează miniștrii", anunța Ludovic Orban la acel moment.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.9611 secunde