Premierul Ludovic Orban: "Guvernul nu acceptă populismele PSD"

254
Premierul Ludovic Orban:

Articole de la același autor

Guvernul nu acceptă "populismele PSD", iar guvernarea liberală nu renunță la angajamentul de a readuce România pe "direcția corectă" și de a demonstra clar că are capacitatea de a ține echilibrele și de a reuși să corecteze "toate gravele deficiențe provocate de guvernările PSD", a afirmat, ieri, premierul Ludovic Orban.


"După cum ați urmărit, în ultimele săptămâni, s-a pornit o sarabandă de proiecte de lege fără niciun fel de fundamentare economică, care creează cheltuieli suplimentare și care reduc veniturile publice. Ieri s-au adoptat în Comisia de muncă două proiecte de lege: proiectul de lege de dublare a alocațiilor și proiectul de lege de reducere a TVA, care au un impact bugetar negativ, calculat de peste 18 miliarde, ceea ce ar însemna că, dacă ele ar intra în vigoare, ar duce deficitul bugetar de la 3,6% la 5,7%. Nu putem accepta să aruncăm în aer România doar pentru că niște politicieni care au rămas repetenți în trei ani de guvernare continuă campania populistă și continuă să își bată joc de România", a declarat Ludovic Orban, ieri, la începutul ședinței de Guvern.


Premierul a subliniat că nu renunță la angajamentul liberalilor de a readuce România pe "direcția corectă".
"O spun limpede, nu știu ce se va întâmpla în plenul Camerei Deputaților și în perspectivă, dar eu nu renunț la angajamentul nostru de a readuce România pe direcția corectă și de a demonstra clar că avem capacitatea de a ține echilibrele și de a reuși să corectăm toate gravele deficiențe provocate de guvernările PSD. Ca atare, să știe foarte clar cei care astăzi iau decizii, că guvernul nu acceptă populismele PSD și că guvernul nu va accepta să facă praf bugetul României numai pentru intenția de răzbunare a unor politicieni care și-au bătut joc de România în ultimii ani", a mai afirmat Ludovic Orban. (C.V.M.)


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 13 Decembrie 2019
Stire din Politică-Administrație : PNL susține alegerile anticipate
Pagina a fost generata in 0.7506 secunde