Premierul Emil Boc se va prezenta în plenul Senatului de două ori pe sesiune

644
Premierul Emil Boc  se va prezenta în plenul Senatului de două ori pe sesiune - emilboc-1315431592.jpg

Articole de la același autor

Secretarul de stat pentru relația cu Parlamentul, Valentin Iliescu, a declarat, ieri, că premierul Emil Boc va onora invitația Senatului de a se prezenta în plenul acestei camere în ideea de a prezenta subiecte de interes național.

"Sigur că premierul va onora invitația Senatului de a prezenta bisemestrial, de două ori pe sesiune, subiecte de interes național legate de activitatea Guvernului, este și o obligație constituțională", a declarat Iliescu. Conducerea Senatului a adoptat un memorandum privind prezența premierului Emil Boc în plenul Senatului în cadrul unei program prin care se instituie "Ora Guvernului".

Vicepreședintele Senatului, Ioan Chelaru, a afirmat că această inițiativă va face parte dintr-o acțiune mai largă care privește "Ora Guvernului" în Senat prin care reprezentanții Exe-cutivului vor trebui să prezinte prioritățile activității guvernamentale. Amănuntele privind momentul în care premierul se va prezenta în plenul Senatului ar urma să fie stabilite de comun acord de către ministrului pentru relația cu Parlamentul și conducerea Senatului.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 06 Septembrie 2011
Stire din Politică-Administrație : Se închide Senatul României ?
Luni, 05 Septembrie 2011
Stire din Politică-Administrație : "Mazăre a devenit mascota USL"
Pagina a fost generata in 3.0942 secunde