Premierul e convocat, azi, la Cotroceni

169
2
Premierul e convocat, azi, la Cotroceni - premieruleconvocatazilacotroceni-1484124908.jpg

Articole de la același autor

Astăzi, la ora 15, are loc întâlnirea dintre președintele României, Klaus Werner Iohannis, și premierul Sorin Grindeanu. Șeful statului l-a convocat pe primul ministru pentru a-i prezenta proiecția bugetară și cum va asigura punerea în aplicare a măsurilor de creștere a veniturilor și relaxare fiscală. La întâlnire participă și ministrul finanțelor publice, Viorel Ștefan.






Comentează știrea

Cetatean
11 ianuarie 2017
fostul prim ministru, cioloș dj să fie tras la răspundere !

johanis kw, dacian dj, băsescu traian, miniștrii tehnocrați, pnl, pdl, turcan raluca, dan nicu, usr, pmp, usb..... și toți ceilalți membri ai partidelor amintite sunt niște aventurieri și incapabili politici, se vede cu ochiul liber și poporul român a trăit pe propria piele : tăierea salariilor și pensiilor atâțea ani pe timpul lui boc emil și ungureanu traian și în timpul guvernării V V PONTA, s-

Cetatean
11 ianuarie 2017
fostul prim ministru cioloși dj, să fie tras la răspundere și a lui gașcă !

După cu am spus, că V V PONTA, a dat înapoi oamenilor tot ce ne-au jupuit : boc emil și ceilalți amintiți in celalalt mesaj. Ciocul mic și bun simț, observăm că nu prea aveți, că v-ați învățat să fiți obraznici și nesimțire ! RUSINEEEEEE vouă / tuturor, celor amintiți, pentru că voi nu puneți inainte poporul, ci vă puneți pe voi înainte si și interesele voastre, atunci reușita voastră are să fie tot mereu, cu " VÂNT DIN PUPA " și " AUFIEDERZEN " !

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2721 secunde